Bioboer Pieter Sijbesma

uit Friesland

Voor Pluimveehouder Pieter Sijbesma uit Tzum (Friesland) was de overstap naar de biologische pluimveehouderij een logische: "Met name het aspect ‘dierenwelzijn’ spreekt mij bijzonder aan”. Bioboerpieter is de naam van ons bedrijf ,waar Pieter en Tjitske de skepter zwaaien samen met hulp van de kinderen, het is een echt familie bedrijf.

Sinds 2005 houden wij 12000 biologische kippen. Met een traditionele grond stal en met aan beide zijden de koude scharrelruimte. De 5 ha uitloop is begroeit met gras en als beschutting zijn er fruitbomen en wilgen geplant. Daarnaast lopen er nog 25 schapen die de kippen gezelschap houden.Ons bedrijf ligt op 2 km afstand van het dorpje Tzum en de stad Franeker, in het mooie Friese land. Sinds kort hebben wij ook een eigen pakstation. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze site www.bioboerpieter.nl. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op ons mooie bedrijf.

Oant sjen, Pieter en Tjitske Sijbesma

Terug
We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »