Familie Van Deelen

Uit De Glind

Bedrijf Van Deelen heeft al sinds 1999 biologische legkippen en is gelegen strak tegen het dorp De Glind in de gemeente Barneveld. Naast legkippen is er ook  biologisch melkvee aanwezig op het bedrijf en  de gronden op afstand zijn volledig in dienst van weidevogels.

De 2 pluimveestallen zijn ingericht met volieres en koude scharrelruimte zodat de kippen altijd wel een plekje kunnen vinden met de juiste omstandigheden. De buitenuitloop voor de kippen is maar liefst 10 Ha groot en is voor een deel ingericht met bomen en struiken. Perceeltjes met kersen, kerstbomen en wilgen en voor de verdere aankleding ook nog randen met elzen, essen, meidoorn, hazelaar en lijsterbes maken een waar speelparadijs voor kippen. Het gras daartussen wordt zowel  door de kippen als de koeien opgegeten. Strak langs de uitloop lopen 2 klompenpaden, het Glindhorsterpad en het Snorrenhoefpad, zodat  de kippen ook van dichtbij bekeken kunnen worden.

Terug
We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »