Rectificatie
17 november 2021
In september 2019 hebben wij diverse relaties gewezen op de misgelopen samenwerking met Max Vos van World Wide Food Trade B.V. (WWFT) en het feit dat in overleg met het STAK-bestuur van Leveranciersvereniging Biomeerwaardekip besloten is om de overeenkomst met Max Vos (althans WWFT) met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Over de beëindiging van die overeenkomst en de afwikkeling daarvan hebben partijen (WWFT en BMWK) een procedure bij de rechtbank Noord-Nederland gevoerd. De uitkomst van die procedure is, dat de overeenkomst daadwerkelijk rechtsgeldig ontbonden is en dat partijen vanaf 19 september 2019 volledig separaat van elkaar (hebben) kunnen opereren. Wel moet Biomeerwaarde Kip B.V. van de rechtbank haar eerdere mededeling aan relaties in zoverre rectificeren, dat voor de verkoop, logistiek en orderverwerking van onbewerkte uitgelegde biologische leghennen ook weer contact kan worden opgenomen met World Wide Food Trade.

Voor vragen over dit bericht kunt u terecht bij Wytze van der Meer.
wytze@biomeerwaardekip.nl
06 - 516 06 114
Terug
We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »